ja näin kun saatiin kiroilua kauhistelevien osalta juttuun järkyttävä otsikko voimmekin sitten huoletta jatkaa vitutuksen säestävällä aihepiirillä loppukin.

jostain kumman syystä itselleni iski juuri nyt ihan järkyttävä pimpitys. olimme äsken tapamme mukaisesti,ilta kahvilla paikallisella abceellä.no kahvia miltein koko päivän lipittäneenä,ruumiini valtasi aivan älytön tarve pissiä joten kipitin sitten puoliravia kohti naisten wc:tä. jotenkin tullut itselleni tavaksi valita se ensimmäinen ja syrjäsin koppi joten tapani mukaisesti tempasin oven auki kunnes PIRKULE millainen näky odotti.

sanotaanko nyt näin että kyseinen koppero näytti siltä kun sielä olisi synnyttänyt norsu.wc istuin,seinät ja lattia mukaan lukien olivat yltäpäältä veressä.verta oli kopissa enemmän kuin paska paperia joten vaihdoin suosiolla toiseen.

ja vittu aivan sama laulu. minä se mietin että mikä ihme ihmisiä oikein vaivaa?mistä vitusta voi tulla verta niin että sitä roiskuu ja lentää ympäriä seiniä??no naisten vessassa tulee ensimmäisenä mieleen että jollain ollut öljynvaihtoviikot,hieman ehkä rajumman puoleiset muttä että niitä kuukautisia on käyty sitten tutkimassa ja levittämässä kahteen eri koppiin!

siis eihän nyt perkele eikö ihmisillä ole nykysin niiku enää minkäänlaista siveydyn tajua?anteeksi mutta itseäni kärvistää aivan perkeleesti tommoi ko eletää ko pellossa eikä ajatella että hei muuten maailmassa on muitakin eläjiä joilla on sitten kestämistä siinä että joku helvetin vatipää ryöjää sisuksiaan pitkin seiniä.

en tiedä kuka sielä oli sitten teurastettu vai saatiinko tähän maailmaan vauvva vai onko sielä oikeesti ollu jollain päässä vikaa,lähdin kuitenkin,tarpeeni viimeiseen ja suhtkoht puhtaaseen koppiin tehtyäni,ilmoittamaan asiasta myyjälle.

myyjä totesi että oho ja voi voi,pitää kattoa jos ehdin käydä pyyhkimässä,siivooja tulee sitten aamulla.

kiitos ja morjens,onneksi olkoon sinulle joka sait hivin perseeseesi.