saako tänne kirjottaa 500kertaa päiväs?

on tässä nyt ihan pakko kirjoittaa kun sain tämmöisen äärimmäisen syvän ja suuren vituituksen aikaiseksi,tai toinen kissoista sai sen aikaan.

meillä kun on täälä asunnossa semmoin asukki kun pikku neiti mysti jolla ikää ihan vaava vielä,ei tiijä maailmanpahuudesta mitää.

mutta voin kertoa teille että toi kissa on ihan saatanasta :D

meillä nyt on jokusen aikaa kestäny täälä semmoinen kusirumba et mie oon varmaa pessy jo noi kaikki lakanat,pussilakanat ja peitot puhki.neiti ei suvaitse tehdä fyysisiä tarpeitaan omalle astialle niinkuin tuo miespuolinen tekee.

mysti pissii vain mamin sänkyyn.sitten on kiva kun mami on menossa nukkumaan kun mami pääseekin uimaan.

on kuulkaa soitettu jos jonninmoiselle karvapersetohtorille ja luettu netistä että mitä ihmettä mutkun ei.on leikattu.on eri astiat.astiat ovat sellaisella paikalla että ei ole melua,on tilaa,on siistiä,vittu miten mie kannan niska väärällään tota hiekkaa ja imuroin sitä täältä kämpästä,on ruokaa,on aikaa,on leluja,on isot ikkunat ja vaikka mitkä kuulkaa raapimispuut ja pedit ja kolot ja sulkakepit mutkun ei.

ja ku miusta tuntuu et se tekee ton vittuillessaa,äskö olin muutaman tunnin pois ja hyvä ettei keskisormea näyttäny ko tulin kotiin.

MISSÄ MÄTTÄÄÄ??pitäisikö neidille ostaa kenties aamutossut vaiko tuo halpa latzin ruokako nyt kenkuttaa sitten niin?sijaitseeko laatikko kenties liian vasemmalla vai eikö tavallinen hiekka kenties miellytä neitiä,jos sekoitettaisiin hiekkaan vaikka mielummin sitten pumpulia että siihen on sitten pehmeämpi pistää perseensä?pyyhkiäkkö pitäisi???onko veeseen lattia liian kylmä?liian kuivia raksuja??OVATKO LELUT KENTIES VÄÄRÄN VÄRISIÄ?

kun menee hyvät ihmiset hermo

vinkkejä tilanteen hallitsemiseen otetaan vastaan.