jaahas ja sehän olisi hyvät ihmiset juhannukset ihan nurkan takana.ajattelin ihan sen kunniaksi,syynä myös silkka kokeilemisen ilo,aloittaa tämmöisen vähemmän ja enemmän säännöllisen blogin rustailun.

se on jännä miten näin yön puolelle käännyttäessä alkaa ihmisellä olemaan niin perkeleesti asiaa ettei meinaa tulla nukkumiseen menosta tuon taivaallista.en nyt välitä kertoa itsestäni sen enempää,koska se nyt on periaatteessa ihan sama kirjotteleeko täällä jonninjoutavia yrjö vai irma 50-3 vee.

sanotaanko näin että olen nuori naishenkilö jolla on enemmän sanottavaa näin kirjallisessa kuin suullisessa muodossa.onko se nyt sitten hyvä vai huono asia,tilanteesta taitaa hyvin pitkälti riippua.

no jokatapauksessa olen tässä käymässä kohta puoliin koissiin ja huomenna olisi tarkoitus lähteä sitten elämäni rakkauden sekä hänen miespuolisen ystävänsä kanssa kunnioittamaan suomalaisia juhannusperinteitä,mökkiä,saunaa,lihapitoisia ruokia sekä nallelimsoja nauttien.odotan reissua kyllä yhtä suurella innolla kun laskuvarjohyppääjä laskeutumista.

mutta enivei nytkun saatiin hommat polkastua käyntiin niin voimme hyvin mielin katsoa mitä tästä nyt kehkeytyy,tuskin mitään vuosisadan rakkausväkivaltaviihde romaania mutta lupaan kirjoitella aina kun kerkiän,tai muistan tai jaksan.

näihin jonninjoutaviin höpötyksiin,muistakaa että vesi on märkää eikä sitä voi hengittää.